zo 22 maart 2020

Tijdstip: 10.00 uur

4e zondag 40-dagen tijd.
Voorganger ds. Ruud Stiemer en ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot
De liturgie wordt kort van tevoren hier geplaatst.

Deze kerkdienst gaat in aangepaste vorm door, er is geen dienst in onze kerk, u kunt via deze link live onze dienst volgen.

Extra informatie voor jou/ u voor deze dienst;
Kinderkerk;
De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.
Download via deze link

Collecte;
Je kunt ook meedoen met de collecte! Download daarvoor in de Play Store de app Chrch. Zoek daarna Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch. Je kunt dan meedoen met de collecte.
Je kunt je ook registreren. Het is de bedoeling dat nieuwsberichten over onze gemeente ook via deze app bekend worden gemaakt. De volledige instructie van deze app vind je hier:

De collecte gaat naar vakanties met aandacht, meer informatie vind u hier.