« vorige  |  januari 2020  |  volgende »

Zondag 12 januari 2020 Kerkdienst
Tijdstip: 10.00 uur

Bevestiging en afscheid ambtsdragers.
Voorganger ds. Erica Scheenstra.
De liturgie vindt u op het tabblad "kerkdiensten"

Zondag 19 januari 2020 Kerkdienst
Tijdstip: 10.00 uur

Dienst samen met San Salvator, Avondmaal.
Voorganger ds. Ruud Stiemer en pastor Theo Hofland
Muzikale medewerking wordt verleend door Wilke Havinga (orgel) en de cantorij van de San Salvatorgemeenschap.
De liturgie vindt u op het tabblad "kerkdiensten" klik hier voor de liturgie

Zondag 26 januari 2020 Kerkdienst

Doopdienst.
Voorganger ds. Erica Scheenstra. Doop en belijdenis.
De liturgie wordt kort van te voren hier geplaatst.

Zondag 26 januari 2020 Holocaust Memorial Day-herdenkingstocht
Tijdstip: 16.30 uur  - 17.45 uur

Op zondag 26 januari 2020 wordt in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch stilgestaan bij alle vervolgde Bossche oorlogsslachtoffers, die in vernietigings- en concentratiekampen zijn vermoord. Dat gebeurt aan de hand van een toelichtende korte wandeling, waarbij vanuit verschillende invalshoeken de slachtoffergroepen worden belicht en herdacht.  De wandeling start om 16.30 uur op de hoek Stationsweg / Oranje-Nassaulaan, waar allereerst gezamenlijk de in oktober 2019 gepresenteerde Namenplaquette vervolgde en vermoorde Sinti- en Roma wordt geplaatst. De wandeling eindigt rond 17.45 uur in de voormalige Synagoge (nu Willem II Toonzaal), waar burgemeester Jack Mikkers en dominee Ruud Stiemer de herdenkingstocht zullen afsluiten. In het kader van '75 jaar Vrijheid' van de gemeente 's-Hertogenbosch, worden jong en oud van harte uitgenodigd mee te wandelen tijdens deze bijzondere herdenkingstocht.