Maatregelen corona Maatregelen corona

Omzien naar elkaar nu het Corona-virus rond waart

De Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch volgt de oproep om terughoudend te zijn met sociale contacten om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. We weten inmiddels dat met name ouderen, zieken en mensen met een verzwakte gezondheid risicogroepen zijn. Afstand bewaren is op dit moment een goede manier om onze zorg voor elkaar tot uitdrukking te brengen.

Bezoek de kerkdienst
Als u zich geregistreerd hebt bij kerktijd.nl, dan ontvangt u een uitnodiging om de kerkdienst bij te wonen. Deze app zorgt ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft om zondags in de kerk aan-wezig te zijn. Hebt u geen computer? Dan kunt u zich telefonisch aanmelden op het kerkelijk bureau (073-6139740). Wij zullen u dan registreren. Bent u aan de beurt om een kerkdienst bij te wonen, dan wordt u daarvan telefonisch op de hoogte gesteld.

Online-viering is te volgen via kerkdienstgemist.nl
De kerkdienst is online te volgen via Kerkdienstgemist.nl. Als u naar de website van onze gemeente gaat, pgdenbosch.nl, vind u op de startpagina een link waarop u direct naar de juiste pagina wordt geleid.

De pastores zullen wel bezoekjes afleggen. We zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar voor een pastoraal gesprek. En ons pastoraal spreekuur, iedere woensdag en vrijdag tussen 13.30-14.30 uur in de Grote Kerk, gaat gewoon door. (Neem dan de zij-ingang, bij het kleine trapje).

Erica Scheenstra | 073 6446090
Ruud Stiemer | 073 2110330