Een open gemeente in geloof, houding en gebouw Een open gemeente in geloof, houding en gebouw

Kerkdiensten met steeds meer kerkgangers!

In overleg met minister Grapperhaus komt het Interkerkelijk Contact In Overheidszaken (CIO), waaraan ook de Protestantse Kerk in Nederland deelneemt, tot de conclusie dat het weer mogelijk is om vanaf 13 juni kerkdiensten te houden met 50 (exclusief medewerkers) en vanaf 20 juni 60 kerkgangers.
Uiteraard moeten hierbij alle basisregels in acht worden genomen. De kerkenraad neemt dit over.
Als u zich geregistreerd hebt bij kerktijd.nl, dan ontvangt u een uitnodiging om de kerkdienst bij te wonen. Deze app zorgt ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft om zondags in de kerk aanwezig te zijn. U heeft nu dus steeds meer kans op een uitnodiging en wij verwelkomen u graag!

Hebt u geen computer? Dan kunt u zich telefonisch aanmelden op het kerkelijk bureau (073-6139740). Wij zullen u dan registreren. Bent u aan de beurt om een kerkdienst bij te wonen, dan wordt u daarvan telefonisch op de hoogte gesteld.

Natuurlijk blijft het mogelijk via de livestream mee te kijken door te klikken op onderstaande link:

KIJK DE KERKDIENST

Om de kerkdienst terug te kijken gebruikt u dezelfde link.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwsbrief

Wil je betrokken zijn bij de Protestantse Gemeente 's-Hertogenbosch en op de hoogte blijven van nieuwsberichten en activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief via het kerkelijk bureau

Voor de nieuwsbrief ontvangen wij graag de volgende gegevens:
Naam:
e-mailadres: