Kerstengelen Kerstengelen
Engelenproject

Wie wil er deze Adventsperiode een Engel zijn? Verspreid ook een sprankje hemel op aarde!
Het Engelenproject houdt in, dat op de vier adventszondagen, engelen uit de gemeente een attentie bezorgen bij gemeenteleden of anderen, waarvan we denken dat een attentie hen kan opbeuren, hen een beetje licht kan brengen. De attentie wordt anoniem bezorgd.

Het Engelenproject levert mooie reacties op. Zowel van de mensen die engel zijn geweest, als van degenen, bij wie een attentie bezorgd is. Ervaringen en reacties vanuit verschillende organisaties zijn te lezen op www.engelenproject.nl. Daar kun je ook inspiratie opdoen voor leuke attenties die voor iedereen leuk zijn om te krijgen. Daar kun je ook zien welke organisaties er nog meer meedoen. Bovendien krijg je er een mooie indruk van hoe het project werkt.

Graag willen we een oproep doen, of je een engel zou willen zijn in het project. Je krijgt dan van ons een adres toegewezen en verdere informatie volgt. Ook als je iemand op wil geven voor de aandacht van een Engel, dan kan je dat op het formulier aangeven. Je kan hieronder het formulier downloaden. Stuur het naar: kerstengel@pgdenbosch.nl


Klik hier voor het formulier
terug