Oliebollenactie 2020 geslaagd !!! Oliebollenactie 2020 geslaagd !!!
Oliebollen actie 2020 super anders en super geslaagd!

Wat hebben wij met elkaar (jongeren en ouders)  een plezier gehad op deze dag, 30 december 2020!!

Om nooit meer te vergeten,  zo’n gezellige actie in deze Lock Down Coronatijd.

We hebben veel verbondenheid ervaren onderling. De bakkers en de bezorgers hadden die dag een hele grote appgroep, waarin vele foto’s en filmpjes werden gedeeld! Maar juist ook in het contact bij de deuren met u/jou was de verbinding, het enthousiasme en dankbaarheid voelbaar!

Er werden bijna 700 oliebollen besteld en gebakken op 5 adressen! Ze werden bezorgd door jongelui op de fiets (!) of met ouders in de auto op 36 adressen!
Wat een fantastische inzet van onze jongeren!
Dat er maar wat graag meegewerkt wilde worden blijkt wel uit dat 1 jongere alle leuke kaartjes had gemaakt voor aan de zakken, er soms afstanden gefietst werden van 9 km, er bollen nagebracht werden of zelfs glutenvrij werd gebakken!

Uit de enthousiaste mails over de smaak, de organisatie en de zeer gewaardeerde leuke praatjes aan de deur, bleek wel wat een verbondenheid we hebben met elkaar! Juist nu, hebben we elkaar Coronaproof in beweging gezet! Daar worden we als coördinatoren blij van!

De opbrengst is gekomen op €589,65 voor het onderwijsproject voor jongeren in Pretoria/Afrika (kerk in actie)!

In december 2021 hopen wij weer lekker knus onder het dak van de Grote Kerk te bakken! U hoort dan weer van ons vóór Advent.

Hartelijk dank voor  uw gulle gaven, uw vertrouwen en uw enthousiasme!

Namens het team “oliebollenbakactie 2020”
Annelies Balistreri en Jacoline Goossen