Jeugd Jeugd
Kinderen en jongeren van zijn van harte welkom in de Grote Kerk.

Voor alle leeftijden is er een activiteit op zondagochtend:

0-4 jaar – Crèche
In deze groep zijn kinderen tot 4 jaar welkom. De ruimte is bij binnenkomst in de kerk aan de rechterkant.
Info via jeugdouderling Irene Smit (smitmulder4@gmail.com)

Basisschool
Kinderkerk en ABC
Deze groep is verdeeld in  2 groepen.
De jongste groep: groep 1 tot en met groep 6 van de basisschool. Zij zijn aan het begin en eind van de dienst in de kerkzaal.
De kinderen die in groep 7 en groep 8 zitten, kunnen naar ABC en blijven de hele dienst boven, behalve tijdens dopen en avondmaal
Info/ leiding kinderkerk: Stefanna van Gassel (stefannasuijdendorp@gmail.com)
Info/ leiding ABC: Arla Heins  (wfr.heins@kpnplanet.nl

Middelbare school
DEF
Deze groep bestaat uit middelbare scholieren, brugklas t/m 3e klas. Zij komen 1 keer per maand bij elkaar in een ruimte boven in de kerk en houden dezelfde data aan als You.
Leiding en info: Cisca de Jong (Cisca.deJong@gmail.com).
You
Middelbare scholieren / tieners van 15 tot 18 jaar. Zij komen 1 keer per maand in hun eigen ruimte (boven) bij elkaar op dezelfde data als DEF.
Leiding en info: Estelle ten Cate (Estelle_ten_Cate@hotmail.com).
Soms worden de groepen samengevoegd. Ook kunnen de tieners van DEF en You 1 keer per maand halverwege de dienst mee met Manuela Ram. Zij bespreekt de verkondiging met de tieners op zolder.
FUN
Naast deze zondagse activiteiten gaat de jeugd van DEF en YOU ook regelmatig samen op pad buiten de kerk. Bijvoorbeeld om The Passion te kijken bij iemand thuis, een escaperoom te spelen, Sirkelslag te doen of oliebollen te bakken voor een goed doel.

18 en ouder
Voor deze groep zijn er regelmatig avonden met een maaltijd en een gesprek, meestal onder leiding van een predikant. Info via jeugdouderling Irene Smit (smitmulder4@gmail.com)

Meer leiding is welkom!
Fijn dat veel mensen zich inzetten voor onze jeugd. Helaas hebben we nog steeds een  onderbezetting. Vooral voor de middelbare schoolleeftijd. Heeft u zin en tijd om te helpen? Uw hulp wordt zeer gewaardeerd. U kunt meer info krijgen via jeugdouderling Irene Smit (smitmulder4@gmail.com).