Open kerk en exposities Open kerk en exposities
Open kerk

Op woensdag- en zaterdagmiddag zijn de deuren van de Grote Kerk geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen voor een bezichtiging, een concert, een rondleiding, een praatje of om even tot rust te komen. Open Kerk betekent dat we een open, gastvrije gemeente willen zijn midden in de Bossche samenleving. Open Kerk wordt georganiseerd door vrijwilligers van binnen en buiten de protestantse gemeente. De gasten worden te woord gestaan en krijgen antwoord op eventuele vragen of toelichting op bijzonderheden over de kerk, onze kunstexposities en muziek op de zaterdag om 17.00  (Bachcantates, evensongs en orgelconcerten) Voor meer informatie over muziek klik hier

Data Open Kerk

Iedere woensdag- en zaterdagmiddag is de kerkzaal van de Grote Kerk open voor publiek van 13.00 tot 16.00 uur.

Huidige expositie: Natuurlijk Mooi! door Annie Veldkamp, verlengd tot 29 januari

Kunst waar je stil van wordt. Wol, zeep, water en wrijving. Dat is vilt. Ouderwets handwerk met een nieuwerwetse uitstraling. Van piepkleine wollen schapenharen tot immens grote wandobjecten.

Annie Veldkamp woont en werkt in Sint-Oedenrode. Sinds 2000 heeft ze haar eigen atelier ‘AV look’. In 2011 heeft deze self-made artist de kunstacademie Filarski afgerond.
Sinds 2005 werkt Annie Veldkamp dagelijks intensief met vilt. Werken met dit natuurproduct is voor haar rustgevend en ze kan hierin haar gedachten kwijt. “Het is voor mij een vorm van mediteren”, zegt ze hierover. Haar vilten kunstwerken kenmerken zich doordat het dikwijls grote objecten zijn met een driedimensionale uitstraling. Warm, origineel en natuurlijk. Vernieuwend is het gebruik van zeefdruktechniek op het vilt. Haar thema is ‘natuurlijk mooi’. En dat is het: Natuurlijk Mooi. Mooi natuurlijk.

Warm aanbevolen met inachtneming van de Coronamaatregelen (maximaal 30 personen).

Meer informatie over de kunstenaar:
www.avlook.nl

Inloopspreekuur:
Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 - 14.30 is er een pastor aanwezig.

Contactpersoon:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hans Rinkel (06-19448080; hans.rinkel@home.nl)