Open kerk en exposities Open kerk en exposities


Open kerk

Op woensdag- en zaterdagmiddag zijn de deuren van de Grote Kerk geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen voor een bezichtiging, een concert, een rondleiding, een praatje of om even tot rust te komen. Open Kerk betekent dat we een open, gastvrije gemeente willen zijn midden in de Bossche samenleving. Open Kerk wordt georganiseerd door vrijwilligers van binnen en buiten de protestantse gemeente. De gasten worden te woord gestaan en krijgen antwoord op eventuele vragen of toelichting op bijzonderheden over de kerk, onze kunstexposities en muziek op de zaterdag om 17.00  (Bachcantates, evensongs en orgelconcerten) Voor meer informatie over muziek klik hier Data Open Kerk

Iedere woensdag- en zaterdagmiddag is de kerkzaal van de Grote Kerk in principe open voor publiek van 13.00 tot 16.00 uur. Onderstaand de data van openstelling.

Inloopspreekuur:
Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 - 14.30 is er een pastor aanwezig.


Contactpersoon:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hans Rinkel (06-19448080; hans.rinkel@home.nl)

Expositie,  tot en met 2 oktober: dubbelexpositie Sonja van Tilburg en Toos van HeldenVorige expositie, per 25 juni: Ongezien, door Keetje Lindner

Vorige expositie: World War Two Today, door Roger Cremers


De expositie is – met inachtneming van de Corona-maatregelen - te bezichtigen tijdens Open Kerkdagen op woensdagmiddagen en zaterdagmiddagen.Oude exposities

De vorige tentoonstelling gemist? Nieuwsgierig naar eerdere exposities of wilt u een tentoonstelling opnieuw zien? Per mei 2021 biedt Open Kerk de mogelijkheid werk uit eerdere tentoonstellingen (opnieuw) te bekijken!

1)Augustus-oktober 2021
Hoog in de bergen
Rob van Doeselaar
Rob van Doeselaar verbeeldt zijn fascinatie van de Alpen door olie- en acryltekening maar ook door schetsen op elektronische media.

Meer informatie: www.robvandoeselaar.nl2) mei-juli 2021: Wat Geld doet met mensen, Kevin Timmerman

Fototentoonstelling van het werk van Kevin Timmerman van 29 mei tot 14 juli 2021 in de Grote Kerk, Kerkstraat 20, ’s-Hertogenbosch.
Kevin Timmerman (1988) heeft een achtergrond als goudsmid en is in 2019 afgestudeerd aan de kunstacademie St.Joost. Sindsdien woont en werkt hij in ’s-Hertogenbosch. Zijn maatschappelijke betrokkenheid en vaardigheden komen samen in collages van munten.

 Meer informatie
www.kevintimmerman.nl
Instagram: kevin_timmerman_art


3) Annie Veldkamp: Natuurlijk mooi (november 2020- mei 2021)
meer informatie: www.avlook.nl
tel 06-12646061
email: info@avlook.nlKlik op onderstaande Link

Oude expositie gemist?

terug