Exposities Exposities
Expositie, per 25 juni: Keetje Lindner; Ongezien

Inloopspreekuur:
Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 - 14.30 is er een pastor aanwezig.

Contactpersoon:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hans Rinkel (06-19448080; hans.rinkel@home.nl)

Warm aanbevolen met inachtneming van de Coronamaatregelen.

Exposeren kunstwerken

Wij bieden kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te exposeren in de Grote Kerk, een grootse ruimte met fraaie lichtinval in het hart van de stad. De tentoonstellingscommissie organiseert vijf tot zes tentoonstellingen per jaar. De exposities zijn toegankelijk tijdens Open Kerk  Informatie over de actuele expositie vindt u hier

Het te exposeren werk kan zowel maatschappelijk, religieus, sociaal of actueel zijn. Exposities kunnen aspecten van de christelijke traditie interpreteren of becommentariëren of ze kunnen meer algemeen de gevoelens van de tijd uitdrukken. Ze bevatten schoonheid, zetten aan tot debat, brengen spiritualiteit op gang of ontroeren.

De te exposeren werken hebben professionele kwaliteit en passen binnen de sfeer en functie van de kerk.

Wanneer u belangstelling heeft om uw werk te exposeren kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie via kunstindekerk@pgdenbosch.nl
In overleg bespreken we de mogelijkheden, periode, en voorwaarden. Uw aanwezigheid bij een of meerdere openstellingen wordt op prijs gesteld. Mocht tijdens de expositie een werk en/of kaarten verkocht worden dan vragen wij daarvoor 10% van de verkoopprijs.

Vorige expositie: Roger Cremers; World War Two Today